Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Heyecan

by Sweet


Içimdeki heyecan ben istanbulda yaßayan 37 yaßünda kùltùrlù bir erkeèim, ve pasif gayim. Düß gõrùnùß olarak kesinlikle feminen olmamama raèmen yatakta hoß bir dißiye dõnùßùyorum. Ben biraz kilolu bir gayim, beyaz ve oldukça tùysùz tombulca bir vùcudum ve irice memelerim var. Birgùn bir internet sitesinde 24 yaßünda kilolu pasiflerden hoßlanan bir gencin ilanünü gõrdùm, kalücü bir ilißki aradüèünü yazüyordu, ben de bõyle bir ilißki istedièim için ona yazdüm, hemen cevap geldi, o da beni tanümak istiyordu, bir sùre yazüßtüktan sonra tanüßmaya karar verdik. Birbirimize internette telefonumuzu vermißtik, beni o gùn aradü ve akßam bulußtuk. Ýlk õnce bir cafede bulußup kahve içtik bu arada birbirimizi yùzyùze tanümaya ve elektrièimizin tutup tutmadüèüna baktük, birbirimizden hoßlanmüßtük, sonra bana gidelim mi dedi olur dedim. Aslünda ikimiz de o gece birßeyler planlamüyorduk.

Evinde bir sùre sohbet ettikten sonra yanüma oturmak istedi olur dedim konußurken bir sùre sonra dudaklarümüz birbirine hafifçe yakünlaßtü ve romantik bir õpùßme baßladü, o gece için daha õtesini planlamamamüza raèmen perdeler içeriyi gõsterdièi için baßka bir odaya geçmek istedik ve ondan sonra her ßey hüzla gelißmeye baßladü, birbirimizi çok istedièimiz her halimizden belli oluyordu. Yavaßça birbirimizi õpùßerek ve okßayarak soymaya baßladük, benden daha genç olmasüna raèmen bu konuda oldukça tecrùbeli olduèu anlaßülüyordu, artük ikimiz de çürülçüplaktük, beni hiç acele etmeden yavaßça okßuyor ve dudaklarümdan õpùyordu, sonra aßaèüya doèru inmeye baßladü ve memelerin çok seksi dedi ve õnce uçlarünü yalayüp sonra emmeye baßladü, bir yandan da kalçalarümü ve arasünü yavaßça okßuyordu. Ben ise bir elim onun saçlarünün arasündayken dièer elimle yavaßça aßaèüya doèru inerek onun irice aletini yavaßça süvazlamaya ve keßfetmeye baßladüm.

Onun dudaklarü õnce kulaklarümda ve boynumda dolußürken ben zevkle inliyordum, sonra yavaßça enseme oradan da sürtüma doèru geçti . Bir yandan bedenini bana sùrterken dièer yandan da hafif õpùcùkleri beni tahrik ediyordu sonra yavaß yavaß aßaèüya doèru indi kalçalarümü elleriyle kavrayüp her yanünü õpmeye, yalamaya ve hafif üsürüklar atmaya baßladü, sonra arasünü yalamaya ve delièimi dißleriyle hafifçe üsürmaya ve emmeye baßladü, ben zevkten kendimden geçmißtim, bacaklarümü okßuyor yalüyor yukarü doèru gelip bir yandan beni okßarken dièer yandan kulaèüma her yanünü õpmek istiyorum diye füsüldüyordu. Sonra o sürtùstù yattü ben kalküp onun yùzùne oturdum ve aletini kasüklarünü yumußak dil darbeleriyle yalamaya baßladüm, ikimiz de zevkten õlmek ùzereydi. Sonra içine girmek istiyorum dedi, ben ise daha henùz buna hazür hissetmedièimi sõyledim o da o zaman yùzùstù yat sùrtùnerek boßalayüm dedi tamam dedim.

Yùzùstù yattüm ve hafifçe doèruldum ùstùme uzandü elleriyle memelerimi avuçladü ve boynumu ve kulaklarümü yalayarak ve dudaklarümdan õperek sùrtùnmeye baßladü, sùrtùnmeleri giderek delièimin ùstùnde olmaya baßladü sonra yavaßça ucunun girmekte olduèunu farkettim, ben de artük kalçamü hafifçe yukarü doèru kaldürüp onun sùrtùnme hareketine eßlik ediyordum. Bõyle yaptükça kayganlaßmüß olan aleti çok yavaß gittikçe daha derinlere doèru girmeye baßladü zevk gittikçe artüyordu, o artük bedeniyle tùm bedenimi kavramüß, memelerimi süküca kavramüß avuçluyor, boynumu daha kuvvetli emiyor ve içime iyice girip çüküyordu.

Ben ise altünda tùm bedenimi aynü hareketlere uydurarak zevkle inliyordum, tam bir sahip olunma duygusu içindeydim, erkeèim herßeyime heryerime sahip durumdaydü o an. Sonra içimden çüktü ben sürtùstù dõndùm ve bacaklarümü onun belinde baèladüm ve o du bu sefer õn taraftan içime girdi, yùzyùzeydik, tamamünü içime sokmußtu hafif bir acüyla karüßük zevkle baßümü arkaya atmüßtüm, o bir yandan elleriyle süküca avuçladüèü memelerimin uçlarünü kuvvetle emerken bir yandan da õncekinden daha sert biçimde gidip geliyordu.

Vùcutlarümüz kenetlenmiß haldeyken içimde sert vurußlarla boßaldü. Bùtùn gece birbirimizi okßayarak ve õpùßerek sohbet edip sonra defalarca sabaha kadar tekrar tekrar birlikte olduk ve çok çeßitli pozisyonlarda sevißtik ve birleßtik ve sonra birbirimizin kollaründa uyuduk. Sabah bbirbirimizi okßayarak uyandük ve o yarü uykulu halde beni õperken bir yandan da eliyle kalçalarümün arasünü okßamaya baßladü ve yanyatar pozisyonda gõzlerimiz yarü kapalü haldeyken yine içime girmeye baßladü. Sevißerek ve birleßerek uyandük ve gùne baßladük. çok gùzel bir geceydi ancak sonra baßka nedenler yùzùnden bir daha gõrùßemedik ama onu ve õyle bir geceyi õzlùyorum, belki baßka birinizle aynü biçimde geceler yaßayabilecek bir beraberlièe gireriz,

sweetchubby2003@yahoo.com Hepinize sevgiler

###

Popular Blogs From MenOnTheNet.com

Please support our sponsors to keep MenOnTheNet.com free.

1 Gay Erotic Stories from Sweet

Heyecan

Içimdeki heyecan ben istanbulda yaßayan 37 yaßünda kùltùrlù bir erkeèim, ve pasif gayim. Düß gõrùnùß olarak kesinlikle feminen olmamama raèmen yatakta hoß bir dißiye dõnùßùyorum. Ben biraz kilolu bir gayim, beyaz ve oldukça tùysùz tombulca bir vùcudum ve irice memelerim var. Birgùn bir internet sitesinde 24 yaßünda kilolu pasiflerden hoßlanan bir gencin ilanünü gõrdùm, kalücü bir ilißki aradüèünü

###

Web-04: vampire_2.0.3.07
_stories_story